Forradalmian új zsírégetés

Hatások

Hármashatás a testsúly csökkentésére:

  • olyan fiziológiai jelenségek sorozatát indítja el, amelyek elősegítik a zsírégetést
  • a reggeli tablettának köszönhetően kevesebbet eszünk ebédre
  • a kapszaicinoidok olyan termogén anyagok, amelyek gyorsítják az anyagcserét és elégetik a kalóriát

 

 

Ismerjük a kalóriaégetés 3 alapvető tényezőjét

1. Alapanyag-metabolizmus.

2. Fizikai aktivitás - sajnos új kutatás azt mutatja, hogy a testmozgás önmagában elősegíti a fogyás csak egy bizonyos mértékig, mert növeli az étvágyat, és ezért okoz a fogyasztás kalória növekedést. (Cloud, 2009).

3. Energia kiadások segítségével termogén élelmiszerek - étrend által indukált termelését. A testhőmérséklet egyike a három tényezőnek, amely hozzájárul a napi energiafelhasználáshoz. A tudósok a termogén vegyület (azaz növeli a termelési és a testhőmérséklet) megfigyelésével az energiafogyasztás változásait követték, figyelték annak használatát. Egy sor tanulmányt végzett a University of Tsukuba Japánban és Laval University Kanadában, ők azt találták, hogy az energia kiadás nőtt, miután az alanyok ettek chili paprikát tartalmazó élelmiszereket (Yoshioka 1995, 1998, 2001).

Tudta?

A paprika orvosi szemmel

Sokakban nagy érdeklődést keltett fel a chilli paprika fogyasztó hatása. Az erőspaprika kivonata a test hőmérsékletének növelésével, az anyagcsere serkentésével és a zsírraktárok energiává való átalakulásával segíti a fogyni akarókat. 

Tovább »

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről! Iratkozzon fel hírlevelünkre.

A "Feliratkozom" linkre kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Chilliburner.hu nevében a Pharmia Kft a megadott e-mail címén cikkeivel és marketing célú ajánlataival felkeresse Önt. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, bármikor le tud iratkozni a hírlevélről az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglalt módon. Kérjük, olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatónkat.

Név:

E-mail cím:

Feliratkozom